“Ik wilde graag vetmassa verliezen en zo fit mogelijk worden”

Ik moest iets gaan ondernemen om vetmassa te verliezen, maar mijn motivatie was door corona een beetje weg. Ik tenniste wekelijks, maar dit werd steeds minder. Regelmatig reed ik langs Personal Training Group in Uden. Ik dacht: “Ik loop gewoon eens naar binnen, dit moet ik gaan proberen”.

Binnen kreeg ik een kennismakingsgesprek met Tom. Ik kon binnen een week meteen aan de slag met personal training. Samen met Balder maakte ik een trainingsplan gericht op afvallen. Ik ging elke dag mijn voeding bijhouden in de voedingsapp, en elke week evalueerden we samen wat goed ging en of ik bepaalde dingen in mijn eetpatroon moest aanpassen.

Al 12 kilo afgevallen, maar we gaan voor meer

Dat ging eigenlijk best wel goed. Ik viel ongeveer 1 kilo per week af. Ondertussen ben ik al ruim 12 kilo afgevallen. Hier ben ik al hartstikke blij mee, maar we gaan natuurlijk voor meer! Naast de nodige kilo’s die ik ben kwijtgeraakt, voel ik me ook veel fitter dan voorheen en barst ik van de energie. Ik beweeg een stuk meer en heb weer plezier in activiteiten, waaronder tennis.

Ik vind het sporten bij Personal Training Group super fijn: ik word flink uitgedaagd en er wordt goed naar mijn techniek gekeken. Ik vind het fijn om persoonlijke aandacht te krijgen. Als ik dit allemaal alleen zou moeten doen, was het mij nooit gelukt.

– Edith

personal training uden

Denk jij nu, dat wil ik ook. Stap dan net als Edith de drempel over. #Gewoondoen is ons motto. Wij kijken samen met jou wat haalbaar is. We doen het samen. Kijk voor meer informatie op #Gewoon fit & afvallen.

Neem simpelweg contact met ons op.