We wilden gewicht verliezen, ons fitter voelen en minder pijnklachten hebben

We besloten samen om een kijkje te nemen bij de open dag van Personal Training Group. Beiden wilden we wat gewicht verliezen, ons fitter voelen en minder pijnklachten hebben. We werden daar vriendelijk ontvangen door Stijn en rondgeleid op de nieuwe locatie. Het gevoel was meteen goed en we besloten te starten met personal training.

Tijdens de intake werden de doelen bepaald. Voor het afvallen maakten we gebruik van hun persoonlijke app om onze voeding bij te houden. Door de kennis van de trainers en het gebruik van de app kregen we al snel een beter beeld hoe we onze leefstijl duurzaam konden aanpassen.

Onze lichamelijke klachten zijn een stuk minder

Uiteraard werd er iedere week 2x getraind, ondanks mijn (Thea) hielspoor en knieklachten (Maria) konden we prima onze fitheid verbeteren. Onze klachten zijn (deels) weg omdat we begeleid werden door medical trainers. De combinatie van krachttraining, conditietraining en stretchoefeningen was de oplossing. Iedere week een klein tandje erbij zodat we de dagen erop niet teveel last hadden van spierpijn.

We zijn 10 kilo afgevallen

Nu 6 maanden verder zijn we beiden ruim 10 kilo afgevallen waardoor onze buik minder in de weg zit. We voelen ons ook veel fijner doordat de pijnklachten in de knie en hiel zijn verdwenen. Door de fitheid kunnen we nu langere wandelingen maken en het zitten en staan of onze veters strikken gaat een stuk makkelijker. Doordat we de juiste mindset hebben lijkt het alsof het nieuwe eetpatroon vanzelf gaat

Het personeel van Personal Training Group is erg kundig en er is een laagdrempelige, fijne sfeer. De trainingen gaan snel voorbij en je hebt een  studio voor je ‘alleen’ waar je kunt trainen op je eigen muziek. Het is fijn om jezelf ergens thuis te voelen.

Als we het zo lezen, dan lijkt het een sprookje dat we tot realiteit hebben kunnen brengen. We zijn enorm blij dat we de stap hebben genomen en nu in het dagelijks leven de vruchten ervan kunnen plukken.

– Thea 62 jaar, Vorstenbosch

– Maria 67 jaar, Uden

personal training uden

Denk jij nu, dat wil ik ook. Kom dan langs of bel ons voor een afspraak. #Gewoondoen is ons motto. Wij kijken samen met jou wat haalbaar is. We doen het samen. Kijk voor meer informatie op #Gewoon fit & afvallen.

Neem simpelweg contact met ons op.