#GEWOON FIT & BLESSURE VRIJ

Als je veel stress hebt, zet je lichaam spanning vast in de spieren en ontstaan fysieke klachten. De vastgezette spanning zorgt er namelijk voor dat er druk komt te staan op je zenuwstelsel; het communicatiesysteem van het lichaam. Als dit systeem niet goed functioneert, herstelt het lichaam zich niet optimaal en kunnen je klachten zelfs verergeren. Door stress raken zenuwen geïrriteerd of juist onderdrukt en wordt de communicatie in je lichaam verstoord.

Preventie is de eerste stap om je fysieke klachten te verhelpen. Samen met een personal trainer en een vitaliteitscoach beklim je de ladder om uiteindelijk GEWOON FIT te worden.

Ervaringen van anderen die het programma hebben gevolgd:

  • Ik heb geen last meer van mijn onderrug
  • Dankzij goede begeleiding ben ik na 25 jaar eindelijk begonnen met sporten
  • Mijn schouder gaat niet meer uit de kom tijdens mijn dagelijkse bezigheden
  • Ik heb geen last meer van spierkrampen
  • Ik kan GEWOON weer gaan tennissen

Wat wij doen:

  • Analyseren van jouw voedingspatroon
  • Analyseren van jouw beweegpatroon
  • Bekijken werkweek & stressfactoren
  • Bekijken van jouw lichamelijke klachten
  • Het in balans brengen van bovenstaande