Voeding

Eten & drinken

Voeding is energie voor je lichaam zodat je kan functioneren, zoals bijvoorbeeld bewegen. Het is dus noodzakelijk om jezelf te voeden zodat je kan overleven.
De welvaart is de afgelopen decennia veel veranderd en dat geldt ook voor het aanbod in voeding. Iedere dag worden we verleid in het maken van keuzes en dat valt niet altijd mee.

Gevolg en verleiding

Door overvoeding zijn we genoodzaakt om af te vallen en er zijn voldoende “quikfix methodes” die je op korte termijn naar je doel brengen, maar helaas geeft dit geen garantie voor de langere termijn en dit heeft ook geen bijdrage voor je gezondheid.

Oplossing

Afvallen is slechts een middel om jezelf beter te gaan voelen. Dat voeding een belangrijke bijdrage geeft aan je gezondheid wordt vaak ontzien. Wij geven je informatie over voeding die alleen bestaat uit feiten en helpt voor je gezondheid.

Om resultaat te behalen en te behouden zijn er meerdere factoren van belang dan alléén voeding. Een analyse van je huidige leefstijl is noodzakelijk om zo structurele oplossingen te vinden.

Een vitaliteitscoach kan je daarbij helpen.

Wat wij doen:

  • Analyseren van jouw voedingspatroon
  • Analyseren van jouw beweegpatroon
  • Bekijken werkweek & stressfactoren
  • Bekijken van jouw lichamelijke klachten
  • Het in balans brengen van bovenstaande