Voeding

Eten & drinken

Voeding is energie voor het lichaam zodat het kan functioneren zoals bijvoorbeeld bewegen. Het is dus noodzakelijk om jezelf te voeden zodat je kan overleven.
De welvaart is de afgelopen decennia veel veranderd en dat geld ook voor het aanbod in voeding. Iedere dag worden we verleid in het maken van keuzes en dat valt niet altijd mee, weten we niet meer wat we moeten geloven.

Gevolg en verleiding

Door overvoeding zijn we genoodzaakt om af te vallen en hier zijn er voldoende quikfix methodes die je op korte termijn naar je doel brengt, helaas geeft dit geen garantie voor de langere termijn en heeft geen bijdrage voor je gezondheid.

Oplossing

Afvallen is slechts een middel om jezelf beter te gaan voelen, dat voeding een belangrijke bijdrage geeft aan je gezondheid wordt vaak ontzien. Ik geef je informatie over voeding die alleen bestaat uit feiten en helpt voor je gezondheid.

Om resultaat te behalen en te behouden zijn er meer factoren van belang dan alleen voeding. Een analyse van je huidige leefstijl is noodzakelijk om zo structurele oplossingen te vinden.

Een vitaliteitscoach kan je daarbij helpen.

Wat wij doen:

  • Analyseren van jouw voedingspatroon
  • Analyseren van jouw beweegpatroon
  • Bekijken werkweek & stressfactoren
  • Bekijken van jouw lichamelijke klachten
  • Het in balans brengen van bovenstaande