#GEWOON FIT & ONDERNEMER

Druk, druk, druk. Je hebt altijd iets belangrijks te doen. Van sporten komt niets meer terecht, ondanks dat je toch GEWOON FIT wilt zijn. Herken je dit? Dan is personal training op afspraak dé oplossing voor jou. Als je bent gebonden aan een afspraak, zijn er geen excuses meer. We staan van ’s morgens vroeg (6:30 uur) tot ’s avonds laat (22:30 uur) voor je klaar om samen jouw doelen te bereiken.

Ervaringen van anderen die het programma hebben gevolgd:

  • Na een werkdag heb ik energie over om thuis activiteiten uit te voeren
  • Even mijn hoofd leegmaken tijdens de training en daardoor ben ik efficiënter in mijn werk
  • Ik straal meer energie uit naar mijn personeel
  • Ik heb meer overzicht tijdens belangrijke vergaderingen
  • Ik hoef in het weekend niet meer te herstellen van mijn werkweek

Wat wij doen:

  • Functionele training
  • Veel persoonlijke aandacht
  • Voor of na uw werk gaan trainen
  • Mogelijkheid om te douchen
  • Training, voeding en coaching in 1 pakket