Afvallen was mijn oorspronkelijke doel

Ik kwam naar Personal Training Group met het doel om af te vallen en op gezond gewicht te komen. Daarnaast wilde ik graag een gezonde leefstijl aanleren én volhouden. Gemakkelijker gezegd dan gedaan, zo weet ik uit ervaring. In het verleden had ik namelijk al verschillende dingen geprobeerd, maar het lukte me niet om dit voor langere tijd vol te houden.

Focus in eerste instantie op sporten

Toen ik net begon bij Personal Training Group was ik zelf vooral gefocust op het sporten. Ik dacht; zolang sporten maar een duidelijk onderdeel van mijn leefstijl wordt, haal ik mijn doel wel. Mijn personal trainer had duidelijk grotere plannen. Tijdens elke training keek hij ook naar mijn voedingspatroon en vroeg hij hoe het mentaal met mij ging. Zo werd ik eigenlijk heel ongedwongen tegelijkertijd ook gefocust op verschillende andere aspecten in mijn leefstijl.

Nieuwe en betere gewoontes ontstonden als vanzelf

Na een aantal maanden begon ik te merken dat ik nieuwe eetgewoontes bleef aanhouden. Het waren inmiddels gewoontes geworden. Zonder dat ik echt het idee dat dat ik daar moeite voor had moeten doen.

Ik merkte dat ik fysiek mijn grenzen beter leerde herkennen tijdens de trainingen. Hierdoor ging ik op andere aspecten in mijn leven ook beter mijn grenzen aangeven. Dat uitte zich onder andere in mijn contacten met anderen, waarbij ik beter voor mezelf op durfde te komen. Eerst onbewust maar later ook bewust.

Het succesverhaal van Anke Willems bij Personal Training Group Uden

Hierdoor werd het gemakkelijker om mijn doelen te behalen. Inmiddels kom ik dichter bij het behalen van mijn oorspronkelijke doel waarbij ik zelf kan bijsturen waar en wanneer ik wil.