#GEWOON FIT & AFVALLEN

Afvallen kan ervoor zorgen dat je beter in je vel zit en je vrijer kunt bewegen. Ook je zelfvertrouwen kan een flinke boost krijgen. De juiste voeding en beweging gaan een belangrijke rol spelen tijdens het afvallen. Samen met je trainer bepaal je wat GEWOON bij jouw leefstijl past.

Ervaringen van mensen die het programma hebben gevolgd:

 • Ik sta weer trots voor de spiegel
 • Nadat ik 25kg ben afgevallen heb ik geen last meer van mijn knieën
 • Ik durf mijn bikini weer aan
 • Ik ben geen diabetes II patiënt meer
 • Ik kijk zonder zorgen uit naar sociale activiteiten

Wat wij doen:

 • Meer energie, uithoudingsvermogen & kracht
 • Blessure preventie
 • Minder pijnklachten
 • Periodieke metingen
 • Positieve mentale ondersteuning
 • Wetenschappelijk onderbouwde oefeningen
 • Behalen van je doelstellingenPositieve mentale ondersteuning