Pijnloos sporten na ongeval

Wekelijks sport ik een uur bij Personal Training Group in Uden. Wat ik leuk vind is dat eigenlijk alle trainers zo gemotiveerd zijn. Ze stralen uit dat ze er zelf ook echt lol in hebben, niks is te veel voor ze.

Goede begeleiding bij iedere oefening

Een heel belangrijk punt van de trainers is dat ze je pijnvrij laten sporten. Daarmee bedoel ik dat ze je heel goed begeleiden bij iedere oefening die je doet. Als je de oefening net niet helemaal goed uitvoert kan je hier een blessure door krijgen. Om dat te voorkomen helpen ze je daarom net zolang totdat je de oefening wél goed uitvoert.

Pijnloos sporten door rug stapsgewijs sterker te maken

Een tijdje terug heb ik een ongeluk gehad, waardoor ik veel last had van mijn onderrug. Ik twijfelde of ik wel moest gaan sporten toen. Ik was bang om mijn rug te veel te belasten waardoor ik misschien meer kapot zou maken. Uiteindelijk ben ik toch gegaan, maar wel heel bewust bij een persoonlijke trainer. Dan is er toch iemand die met je meekijkt en die zorgt dat je je rug niet overbelast wat mij wel een gerust gevoel gaf.  Ik had zelf niet zo goed geweten wat ik wel en niet kon met mijn zere rug. Ik keek te veel naar wat niet kon. Personal Training Group bedacht gewoon steeds oefeningen die ik juist wél kon doen. Langzaamaan kon er steeds meer en kon ik m’n rug weer belasten zonder pijn.

Steeds persoonlijke grenzen verleggen

Ook vind ik het altijd mooi dat je tijdens het sporten continu je eigen grenzen wat verlegt. De trainers weten je positief te benaderen waardoor je net dat stapje extra zet en toch net dat iets zwaardere gewicht gaat pakken!

Zelf sport ik nu al een tijdje onder begeleiding van Sander. Ik had bewust voor Sander gekozen omdat ik het gevoel had dat hij op vlak van “mindset” wat meer interesse had. Dat bleek de juiste keuze. Zo gaat het echt lang niet alleen over sporten, maar spreken we ook veel over de balans in werk en privé. Daar heeft hij ook wel ideeën bij die mij echt goed hebben geholpen.

Al met al ben ik een tevreden “klant” en sport erg graag bij Personal Training Group in Uden

– Rob vd Oever

Personal trainings group uden - Sander Couwenberg

Herken je jezelf in het verhaal van Rob? Kom dan langs of bel ons voor een afspraak. #Gewoondoen is ons motto. Wij kijken samen met jou wat wél haalbaar is. Jij zet de eerste stap, de volgende zetten we samen.

– Sander