“Nu ben ik er klaar mee. Ik ga er iets aan doen!”

Wat ben ik blij dat ik de stap heb gezet om Personal Training Group te bellen. Het heeft me een totaal ander persoon gemaakt. Een tijd geleden keek ik in de spiegel en dacht; nu ben ik er klaar mee, ik ga er iets aan doen. Ik voelde me gewoon niet prettig met het gewicht dat ik had. Het lukte me niet om daar in m’n eentje écht verandering in te brengen. Tijd om het eens anders aan te pakken, dacht ik dus.

12 Kilo afgevallen in een half jaar tijd

Ik ben van nature niet echt iemand die super enthousiast wordt van het idee naar de sportschool te gaan. Maar de trainingen die mijn personal trainer bij Personal Training Group voor me had verzonnen waren erg fijn. Ik had altijd weer zin om te gaan sporten en ik ging als een speer.

Naast sporten hielp Personal Training Group me ook met mijn voedingspatroon. In ruim een half jaar ben ik 12 kilo afgevallen. Nu ben ik op een gewicht wat ik al heel lang niet meer gewogen heb. Het was heel goed vol te houden. Ik had niet eens het idee dat ik aan het lijnen was en kon ook gewoon nog genieten van etentjes. Het was eigenlijk niet echt een dieet maar meer een aanpassing van mijn manier van eten en eten klaarmaken. Daardoor koste het me denk ik ook geen moeite om vol te houden.

Meer zelfvertrouwen

Naast fysiek fitter ben ik ook mentaal veel sterker geworden. Voorheen kon ik bij de kleinste dingen in de stress schieten en dat is nu veel minder. Ik heb weer energie en meer zelfvertrouwen gekregen. Tijdens de 1 op 1 trainingen heb ik van mijn personal trainer handvaten gekregen om het zelf te doen. Maar hij leerde me ook hoe ik het beste kan handelen in bepaalde situaties, om het mezelf gewoon gemakkelijker te maken. Door die begeleiding zit ik nu veel lekkerder in mijn vel.

Van 1 op 1 naar small group training

Ik begon mijn trainingen bij Personal Training Group onder 1 op 1 begeleiding. Dat was super fijn want ik wist echt nog niet goed hoe ik alles moest doen. En in het begin vond ik die soort van ‘stok achter de deur’ van een persoonlijke afspraak ook wel fijn. Als jij de enige bent met wie je trainer een afspraak heeft op dat tijdstip, dan zeg je het toch minder gemakkelijk af dan waneer je gewoon naar een groepsles bij een sportschool gaat. Tenminste, voor mij werkte dat wel zo.

Inmiddels zit ik er helemaal in en heb ik veel minder intensieve begeleiding nodig. Nu doe ik elke week mee met de small group trainingen. Zo kan ik mijn nieuwe lifestyle goed volhouden.

– Janneke

succesverhaal van Janneke bij personal Training Group Uden
personal training uden

Denk jij nu, dat wil ik ook. Maar ervaar je net als Janneke een drempel om dit aan te pakken. #Gewoondoen is ons motto. Wij kijken samen met jou wat haalbaar is. We doen het samen. Kijk voor meer informatie op #Gewoon fit & afvallen.

Neem simpelweg contact met ons op.