Omslagpunt van mijn leven

Het werd tijd dat er iets ging veranderen in mijn leefstijl, want dit kon niet langer meer…

Mijn broer en een collega hadden ook bij Personal Training Group getraind en waren beide erg positief. Ik zag bij hen goede resultaten, dit gaf mij motivatie. Dus ik besloot om ook zelf het roer om te gooien en ben ik na carnaval begonnen met personal training bij Tom Laurenssen.

Ik had drie doelen voor mezelf gesteld:
1. Fitter worden
2. Afvallen voor nieuwe kleren, want dat winkelen was elke keer een ellende…
3. Beter in m’n vel zitten

In de eerste week heb ik gegeten zoals ik gewend ben, maar alles bijgehouden met de voedingsapp van Personal Training Group. Hierdoor kreeg ik meer inzicht in mijn voedingspatroon en dat was wel even schrikken! Hierna begonnen we met het aanpassen van mijn leefstijl. Het belangrijkste aandachtspunt was dat ik wel bij mezelf moest blijven, de veranderingen moesten bij mij passen, om vol te kunnen houden.

Mijn doel werd 26 kg afvallen in 7 maanden tijd. In de eerste 5 maanden heb ik tweemaal per week personal training gehad naast mijn (zaal)voetbal activiteiten.

Ik had zelf de vrijheid om te kiezen wat ik wilde eten en drinken

Het eten en sporten ging doordeweeks goed en ik verloor al snel veel kilo´s. Het enige wat minder ging, waren de weekenden, waar ik toch wel eens over mijn grens ging. Maar desondanks ging m’n gewicht omlaag. Wat ik ontzettend fijn vond bij Personal Training Group is dat ik zelf de vrijheid had om te kiezen wat ik wilde eten en drinken.

Nu, een aantal maanden later, voel ik mezelf gezond en ik zit beter in m’n vel! Ik ben 21,4 kg afgevallen. Het passeren van de  100 kg grens was echt een mijlpaal voor mij! Het winkelen is veel leuker en heb nog nooit zoveel uitgegeven aan nieuwe kleren op één dag. Een compleet nieuwe garderobe! Daarnaast voel ik mezelf ook fitter, ik heb immers heel wat minder kilo’s mee te sjouwen.