Door een whiplash kampte ik al 7 jaar met nekklachten

Ik ben 1,5 jaar geleden bij Personal Training Group terecht gekomen in de hoop dat ze mij konden helpen met mijn blessure. Zeven jaar geleden heb ik een ongeluk gehad waaraan ik een whiplash heb overgehouden. Ik ben destijds meteen naar een fysio gegaan die mij helaas verkeerd behandelde. Bij de volgende fysio heb ik mijn nek opnieuw moeten leren bewegen, omdat ik niet voelde wanneer deze recht stond. Wekelijks ging ik naar de chiropractor om mijn nek te laten kraken. Desondanks bleef de whiplash resulteren in hoofdpijn en misselijkheid. Daar wilde ik van af. Ik moest mijn nek versterken.

Zo hielp Personal Training Group mij van mijn klachten af

Ik begon met 2 keer in de week Personal Training. We moesten het rustig opbouwen, want aan bijvoorbeeld een plank hoefden we nog echt niet te denken. Langzamerhand ging het steeds beter. Ik hoefde nog maar om de week naar de chiropractor. Na 4 maanden kon ik de plank al 45 seconden volhouden, dat was een hele prestatie voor mijn nek.

Het ging steeds beter, ik had ook minder last van hoofdpijn en misselijkheid en ik denk dat ik na 8 maanden helemaal pijnvrij was. Ik hoefde van mijn chiropractor pas terug te komen als ik weer klachten kreeg en daar zat de laatste keer een half jaar tussen.

Mijn hele lichaam is sterker geworden

Naast mijn nek sterker maken is heel mijn lichaam sterker geworden. Ook werd er goed op mijn houding gelet. Van mezelf had ik mijn schouders altijd een beetje naar voren staan en ik merk nu dat ik mijn schouderbladen veel makkelijker bij elkaar kan knijpen. Sinds kort doe ik om de week Personal Training en om de week Small Group Training en dat gaat goed en de afwisseling vind ik leuk. Een jaar geleden had ik echt nog niet al die oefeningen van de Small Group Training mee kunnen doen. Ik ben blij dat ik van mijn hoofdpijn en misselijkheid af ben en weer gewoon mee kan doen met de rest.

– Maaike v/d Burgt

nekklachten verminderen met personal training

personal training uden

Denk jij nu, dat wil ik ook. Kom dan langs of bel ons voor een afspraak. #Gewoondoen is ons motto. Wij kijken samen met jou wat haalbaar is. We doen het samen. Kijk voor meer informatie op #Gewoon fit & afvallen.

Neem simpelweg contact met ons op