Ik wilde aan mezelf werken

Corona was nog gewoon een biertje en Carnaval stond op het punt los te barsten. En ik had mijn allereerste Personal Training bij Personal Training Group. Ik houd niet zo van sportscholen. Heb in het verleden een paar keer een abonnement afgesloten bij grote ketens, maar veel verder dan dat kwam het niet. Het proefabonnement liep dan geruisloos weer af. Toch wilde ik heel graag aan mezelf werken en fitter worden.

Een fijn en open intakegesprek

Mijn doel was meer kracht krijgen in verband met rugklachten en ik wilde fitter worden vanwege de sport die ik met mijn hond doe (agility). Daarbij trek je veel sprintjes en moet je kort en snel kunnen draaien. Met die vraag toch maar eens de stap gezet naar Personal Training Group. Eerlijk is eerlijk met de nodige vooroordelen. Maar die kon ik al snel laten varen. Het was een fijn en open intakegesprek met aandacht voor mijn wensen en vooral zonder er meteen grote druk op te leggen, maar vooral te motiveren.

Trainingen op maat

En dus gingen we van start! Ik merkte dat ik al snel sterker en fitter werd en ik werd sneller tijdens de agility sport. Ik kan mijn hond voortaan voorblijven en op tijd sturen, waarbij ik voorheen vaak te laat en buiten adem was. De wekelijkse intensieve begeleiding met sporten en voeding vond ik erg fijn. Het zijn trainingen op maat, want ondanks dat ik met mijn pols in het gips zat, liep ik met een voldaan gevoel weer naar buiten na mijn training. Ook de superhandige app werkt top bij het zelf inplannen of wijzigen van afspraken en het bijhouden van je voortgang in training en voeding.

Enthousiast en motiverend

Het is fijn dat je een vaste trainer hebt en bij afwezigheid is er ook altijd een goede vervanging. Allemaal zijn ze even enthousiast en motiveren ze je op een goede manier om het beste uit jezelf te halen in de training, op welk niveau je ook zit! Het laatste jaar is Saskia mijn vaste trainer op de mooie Sport en Spa locatie. Je bouwt wat op samen en dat maakt dat ik nu al ruim 3 jaar wekelijks kom trainen en dat zeker blijf doen!

– Dionne van de Nostrum

fitter worden uden
personal trainings group uden saskia van-dijk

Denk jij nu, dat wil ik ook. Kom dan langs of bel ons voor een afspraak. #Gewoondoen is ons motto. Wij kijken samen met jou wat haalbaar is. We doen het samen. Kijk voor meer informatie op #Gewoon fit & afvallen.

Neem simpelweg contact met ons op