Bewuster leven en een betere stoelgang

Nadat ik een paar keer iets gelezen had van Personal Training Group, besloot ik te bellen en een afspraak te maken. Het intakegesprek was prettig verlopen, ik ging starten met personal training. Ik wilde graag afvallen, minder stress hebben, beter in mijn vel komen en vooral een betere stoelgang.

Iedere week ging ik trainen bij Tom en er werd dan besproken wat ik die week gegeten had. Met heel wat handvatten en tips werd ik stukje bij beetje wijzer gemaakt met de dingen die er wekelijks gebeuren. Iedere week verbeterde mijn eetgewoontes, en ja, ook mijn stoelgang. Na twee maanden ging ik om de week trainen en dan moet je wel sterk in je schoenen blijven staan!

Stukje bij beetje viel ik af en werd ik bewuster hoe ik mijn leefstijl kon verbeteren.  Ik begon het steeds leuker te vinden! Het leuke aan Tom vond ik dat hij nooit mopperde als mijn resultaat soms tegenviel, hij stimuleerde alleen maar. Tom is een prima trainer en coach. Hij heeft veel in zijn mars en als je de juiste aanwijzingen volgt dan gaat het je lukken!

Ik heb veel geleerd en kan nu zelfstandig mijn nieuwe leefstijl volhouden!