Afvalllen voor de de bruiloft en weer fit zijn

Wij, Paul en Ilse, deelden jarenlang de strijd tegen gewichtsproblemen. Onzeker over gezond afvallen en wat nu eigenlijk gezond eten was, besloten we in mei 2021 samen hulp te zoeken. Onze eerste ontmoeting met Personal Training Group voelde als een veelbelovende eerste stap.

Onze Doelen en Begeleiding met Sander

Samen met onze trainer, Sander, stelden we duidelijke doelen: afvallen, gezond eten, en weer lekker in ons vel zitten. Dankzij de uitstekende uitleg over voeding, sporten, en de balans tussen gezond en lekker eten, vlogen de kilo’s eraf.

Onze Training en Persoonlijke Groei

Tijdens de trainingen leerden we niet alleen de technieken van verschillende oefeningen, maar hadden we ook waardevolle gesprekken met Sander. De begeleiding ging verder dan alleen lichamelijke groei; Sander hielp ons ook mentaal wanneer het even moeilijk was. Coachgesprekken boden inzicht in hoe we ons verder konden ontwikkelen.

Flexibele Aanpassingen en Nieuwe Doelen

Tussentijds werden onze doelen bijgesteld. Van afvallen naar het vormgeven van ons lichaam voor de bruiloft, en later het uitbouwen van spiermassa en fit blijven. Sander paste de trainingen aan naar onze wensen, en de flexibiliteit van Personal Training Group maakte het mogelijk om steeds veranderende doelen na te streven.

Onze Zelfstandige Training en Voortdurende Ondersteuning

Met de opgedane kennis over het uitvoeren van oefeningen trainen we nu zelfstandig in de Vrije Training-ruimte. Regelmatige bijeenkomsten met Sander zorgen ervoor dat doelen besproken en trainingen aangepast blijven worden. De open houding van de trainers en gastvrijheid zorgden ervoor dat we niet alleen onze doelen hebben behaald, maar deze ook blijven nastreven met plezier in onze wekelijkse trainingen bij Personal Training Group.

Onze Conclusie: Een Inspirerende Reis naar Gezondheid en Welzijn

Ons succesverhaal toont niet alleen de effectiviteit van Personal Training Group, maar benadrukt ook het belang van persoonlijke begeleiding, flexibiliteit in doelen, en voortdurende ondersteuning voor een duurzame en inspirerende reis naar gezondheid en welzijn.

Afvallen voor de bruiloft en weer fit zijn
Personal trainings group uden - Sander Couwenberg

Herken je jezelf in het verhaal van Paul en Ilse? Worstel jij ook met kilo’s voor je bruiloft. Kom dan langs of bel ons voor een afspraak. #Gewoondoen is ons motto. Wij kijken samen met jou wat haalbaar is. We doen het samen. Kijk voor meer informatie op #Gewoon fit & afvallen.

Neem simpelweg contact met ons op