Een frisse studio voor mij alleen.

De eerste stap was misschien wel de moeilijkste. Ik verwachtte een bedompte kelder met harde muziek waarbij bezwete mannen naar elkaar keken om te zien wie de grootste spierballen had. Misschien heeft deze gedachte mij ook lang weerhouden om naar een sportschool te gaan. In plaats daarvan kwam ik in een frisse studio, met fijne mensen die allemaal staan voor hetzelfde doel: goed en gezond in je vel zitten!

Personal training om 15 kg af te vallen.

Na een intake en rondleiding was ik dan ook overtuigd dat ik er klaar voor was om de uitdaging aan te gaan. Ik wilde graag 15 kilo afvallen en fitter worden, en ben samen met de trainers wekelijks begonnen met sporten. Iedere sessie begonnen we met een kort praatje over hoe ik de week ervoor had ervaren. Het heeft elke keer nog gevoeld alsof we samen aan mijn doel aan het werken waren.

Geen contracten met personal training.

Mooi is dat je nergens aan vast zit. Het is wekelijks opzegbaar. Je maakt zelf de keuzes. En juist op de momenten dat het even niet zo goed gaat, pakken ze je hand weer vast en weten ze je weer te motiveren. Dat maakte voor mij dat ik zonder druk en tegenzin iedere week weer enthousiast aan de bak te gaan.

Een nieuwe leefstijl binnen 6 maanden personal training

Binnen een half jaar kon ik weer de trap op zonder buiten adem te zijn, sliep ik ’s nachts weer door en voelde me veel fitter. Ook heb ik een heel nieuw eetpatroon dat prima vol te houden is. En daar hoort ook gewoon lekker uit eten bij en af en toe een wijntje.

Een fijne plek om te sporten, ook na je personal training traject.

Inmiddels heb ik de overstap gemaakt naar de small group training. Nog steeds onder begeleiding maar enigszins zelfstandiger in een klein groepje voor jong en oud. En ook daar maken de trainers nog tijd om een praatje te houden als je advies nodig hebt of gewoon een peptalk.

Fit zijn is het allerbelangrijkste!

Oh ja, en die 15 kilo, die heb ik ook gehaald. Maar uiteindelijk is dat een bijzaak geworden, want ik heb veel meer gewonnen dan alleen dat.

– Birgit Vloet

Afvallen en fitter worden

personal training uden

Herken je jezelf in het verhaal van Birgit? Worstel jij ook met kilo’s en je fitheid. Kom dan langs of bel ons voor een afspraak. #Gewoondoen is ons motto. Wij kijken samen met jou wat haalbaar is. We doen het samen. Kijk voor meer informatie op #Gewoon fit & afvallen.

Neem simpelweg contact met ons op