Ik heb het eigenlijk gewoon helemaal zelf gedaan!

Iedereen kent het wel, je wilt de kilo`s kwijt, maar je neemt de stap maar niet. Het idee dat ik moest gaan afvallen, een streng dieet moest gaan volgen en heel veel moest gaan sporten in een sportschool, maakte dat ik de stap niet nam. Wat ik nodig had, was een steuntje in de rug, een stok achter de deur en toen kwam ik uit bij Personal Training Group.

Leefstijl aanpassen

In de trainingen is er gekeken naar mijn eetpatroon, lichamelijk klachten en mijn beweegpatroon. Door aanpassingen in mijn eetpatroon en mijn leefstijl ben ik een aantal kilo`s kwijtgeraakt. Ik ben bewuster gaan leven en meer gaan bewegen. Ik heb geleerd om keuzes te maken en heb daardoor een nieuwe balans gevonden in mijn leefpatroon.

Steuntje in de rug

Het leuke is dat ik het eigenlijk helemaal zelf heb gedaan. Want uiteindelijk moet ik het zelf doen en zelfstandig vol kunnen houden. Maar door de trainingen heb ik toch dat steuntje in de rug gehad, wat ik nodig had om af te vallen.

Sanne 

Afslanken door het gewoon te doen

Personal Training Group is gevestigd in Uden en helpt je om samen een haalbaar plan op te stellen om af te vallen. Een plan en aanpak waar jij je prettig bij voelt. Samen sta JIJ sterker en helpen we je afslanken in uden.