22 kg afvallen was bijzaak… dacht ik

Hierbij wil ik graag mijn verhaal vertellen over de tien maanden die Tom van Personal Training Group mij begeleid heeft. Ik wilde vooral mijn spieren sterker maken, gezien mijn langdurige blessures. Afvallen was bijzaak, dacht ik. De opmerking van mij was toen ook: “En mocht ik nog iets afvallen, dan is dat mooi meegenomen”

Meer tijd voor mezelf

Tom zei dat het zeker mogelijk was om mijn spieren sterker te maken en heeft na een intakegesprek een programma gemaakt wat voor mij wenselijk was. Ik heb toen voor mij een hele goede keuze gemaakt om mijn werkzaamheden te gaan verdelen, zodat ik meer tijd aan mezelf kon besteden. Ik ben met regelmaat gaan sporten en mijn voedingspatroon gaan verbeteren.

Je mag alles eten

Wat ik heel positief vind aan de begeleiding bij Tom is dat je alles mag eten en zelf aan de gang gaat met het optimaliseren van je eetpatroon. Op deze manier ontwikkel je een eetpatroon dat bij past en ook realiseerbaar blijft voor in de toekomst. Toen ik eenmaal mijn balans gevonden had in eten, ben ik daardoor ook succesvol afgevallen. Hierdoor  kreeg ik extra veel energie en motivatie om door te gaan.

Medewerking van je gezin

Stap voor stap  maakte ik meer progressie en iedere training praatte ik met Tom over mijn ervaringen en kreeg ik nieuwe adviezen. Wat ik daarnaast ontzettend belangrijk vind, is dat de medewerking van je gezin er moet zijn om je doel te kunnen behalen.

Mijn nieuwe ik

Na ongeveer tien maanden ben ik 22 kg afgevallen. Dit geeft mij zo veel nieuwe mogelijkheden, zowel geestelijk als lichamelijk. Ik ben super blij met de begeleiding van Tom en wil hem hierbij ook hartelijk bedanken voor mijn nieuwe ik!

Patricia