Sporten met jouw bedrijf

Goed voor je medewerkers, goed voor je organisatie

het team van personal training group uden staat voor u klaar

Sporten met jouw bedrijf bij Personal Training Group Uden

Bewegen is gezond. Zitten is het nieuwe roken. Sporten zorgt niet alleen voor een fit lichaam, maar houdt ook je hersenen in topconditie. Eigenlijk weten we dit allemaal wel. Toch is het voor veel mensen lastig om hiermee aan de slag te gaan. Dus waarom zou jij ze als werkgever niet stimuleren? Want je medewerkers fit houden biedt ook voor jouw bedrijf veel voordelen!

Jij kunt samen met jouw medewerkers aan de slag met:

 1. Small group training
 2. Personal training
 3. Persoonlijk vitaliteitsplan
 4. Voedingsplan op maat
 5. Trainingsplan op maat
 6. Inspirerende presentaties

Gezonde medewerkers, gezonde organisatie

Veel organisaties stoppen flink wat geld in het behalen van bepaalde doelen. Denk aan het verbeteren van het imago, het verhogen van de productiviteit en het verminderen van uitval. Maar wat als je deze doelen veel sneller bereikt door samen te gaan sporten? Door met jouw organisatie in beweging te komen, profiteer je in no-time van:

 • Lager ziekteverzuim
 • Minder werknemers met overgewicht
 • Medewerkers die lekkerder in hun vel zitten
 • Gezondere, fittere en productievere teams
 • Meer verbondenheid tussen collega’s door het leuke contact
 • Betere werksfeer en meer tevreden mensen
 • Een positief bedrijfsimago
 • Makkelijker nieuwe medewerkers werven én behouden
 • Minder uitval door rugklachten en psychische klachten
 • Belastingvoordeel voor jouw organisatie

De positieve effecten van ‘Sporten met je bedrijf’ op je medewerkers

Een extra shot zuurstof
Het is bewezen: wanneer we sporten, komt er meer zuurstof vrij in onze hersenen. Het gevolg? We kunnen ons beter én langer concentreren. Tel daar de verschillende hormonen bij op die je lichaam extra produceert tijdens het sporten, en je begrijpt waarom het zo goed voelt. Eén daarvan is endorfine. Dit gelukshormoon zorgt dat we minder stress ervaren en dat we ons beter voelen. Het resultaat van deze factoren? Medewerkers presteren beter. En dat merk je!

Een boost voor het immuunsysteem
Beweging maakt ons immuunsysteem sterker. Sporten zorgt er dus voor dat we minder snel ziek zijn. Te weinig bewegen heeft het omgekeerde effect: dan geef je virussen en bacteriën veel meer kans. Kortom, de kans op ziektes neemt flink af als we meer bewegen. Stimuleer jij als werkgever medewerkers om te sporten? Dan zul je zien dat het ziekteverzuim afneemt. En dat merk je in je portemonnee. Dát is slim ondernemen.

Small group training
Personal Trainingsgroup Uden - Small group training

Een ijzersterke band
Samen sporten verbroedert. Collega’s die samen sportief bezig zijn, leren elkaar beter kennen en dat versterkt de band. Er ontstaat een samenhorigheidsgevoel. Ook je marketingafdeling zal blij zijn: het is bijzonder in trek om jezelf te profileren als sportief bedrijf. Je imago krijgt een gezonde boost en dat maakt jouw HR-team weer gelukkig, want het wordt zo een stuk makkelijker om kandidaten te werven én medewerkers te behouden.

Een fit en productief team
Steeds meer bedrijven stimuleren medewerkers om meer te bewegen en gezond te leven. Ze bieden sportmogelijkheden voor in de pauze of na het werk en zorgen voor vers fruit op de werkvloer. Het resultaat? Medewerkers voelen zich fitter, zitten beter in hun vel en worden minder snel ziek. Tel daar het zuurstofshot bij op en je verhoogt de productiviteit van je medewerkers gegarandeerd. Gezonde medewerkers zorgen voor een gezonde organisatie!