Stijn van Cuijk


“Mijn naam is Stijn, ik ben 35 jaar oud en woon in Volkel samen met mijn vriendin Saskia en ons zoontje Max.

Sport is altijd mijn grote passie geweest. Van kleins af aan ben ik bezig geweest met sport. In eerste instantie altijd in de vorm van voetbal en toen ik 16 werd is daar fitness bijgekomen.

Sinds ik ben gaan werken als personal trainer kan ik mijn kennis en kunde inzetten om anderen te helpen met het bereiken van hun persoonlijke doelstelling(en). Dat je kunt bijdragen aan iemands geluksbeleving maakt mijn inziens het werk van een personal trainer zo mooi.

Werken vanuit mijn passie

Voor mij is het werk bij Personal Training Group dan ook geen werk, maar het in de praktijk brengen van mijn passie, namelijk het helpen van mensen om gelukkiger te zijn/worden met zichzelf. De vrijheid die ik daarbij ervaar maakt het ‘werk’ voor mij zo leuk.”