• Personal Trainer - Tom Laurenssen

Tom Laurenssen


“Ik ben Tom, 36 jaar oud, woonachtig in Zeeland. Samen met mijn vrouw Ellen heb ik twee kinderen, Jur en Siem, van 7 en 5 jaar oud.

Mijn hobby’s zijn karpervissen en sporten. Ik fitness, ik tennis tegenwoordig en ben onlangs weer begonnen met voetbal, wat ik vroeger veel heb gedaan. Toen ik 15 jaar was ben ik terechtgekomen op CIOS Sport en Bewegen in Arnhem en heb daar een 4 jarige opleiding gevolgd. Vanuit deze opleiding ben ik stage gaan lopen op de sportschool en inmiddels zit ik 17 jaar in het vak. Ik heb eerst 7 jaar op sportscholen gewerkt en ben nu alweer 10 jaar werkzaam als zelfstandig personal trainer. Vier jaar geleden ben ik samen met Edwin Boot en Stijn van Cuijk gaan samenwerken en zijn we Personal Training Group Uden begonnen.


In het dagelijks leven vind ik het belangrijk dat ik mijn hobby’s kan beoefenen, dat ik plezier heb met mijn gezin, plezier heb met vrienden en dat ik me thuis voel op mijn werk. Dus dat ik mezelf daar kan ontplooien en iets kan betekenen voor mijn klanten die op zoek zijn om meer uit zichzelf te halen. Ik zie ons werk als een soort van zorgsector, ik ben zelf wel zorgdragend.


Het is altijd leuk wanneer je van je hobby je werk kunt maken, iedere dag ga ik met veel plezier naar mijn werk toe. Het mogen samenwerken met een team dat er naar streeft om onze klanten te helpen bij een fitter en vitaler leven leiden, dat is een gevoel van trots en dankbaarheid.”