Ilse Bissels


“In augustus 1978 heb ik de naam Ilse gekregen van mijn ouders. Ik ben woonachtig in Heeswijk-Dinther en woon daar samen met mijn vriend en zoontje (2012). Sinds 2017 ben ik twee dagen per week werkzaam bij Personal Training Group. Ik ben dus op de eerste plaats moeder, en daarnaast vind ik het leuk om mezelf te ontwikkelen, te sporten en af te spreken met vrienden en familie.

Mijn passie is bewegen! Natuurlijk door het zelf te doen, maar zeker ook om mensen, van jong tot oud, te laten ervaren dat bewegen leuk is. In welke vorm dan ook.

Personal Training Group is een mooi team van mensen waarbij je je welkom voelt. We staan niet stil, we proberen onszelf te verbeteren, zodat we de klanten nog beter kunnen helpen met de doelen die ze stellen. En humor ontbreekt natuurlijk ook niet in het team. Het is fijn om hier bij te horen!

Door het persoonlijke contact met de klanten vind ik het werken als personal trainer heel erg leuk. Je gaat samen voor het persoonlijk doel. Iedere klant is uniek en vraagt om een persoonlijk traject. Veel afwisseling, daar hou ik van!”