Edwin Boot


“ Ik ben Edwin, 37 jaar en woonachtig in Schaijk. Samen met mijn partner Maria, zijn wij de trotse ouders van Bram (7) en Mara (5).

Mijn grootste passies zijn sport, muziek en tuinieren. Sport is vanaf kinds af aan mijn lust en leven, zo ga ik al jaren meerdere keren per week fietsen (racefiets en MTB) en doe ik minimaal 2x per week aan functionele krachttraining. Sinds een jaar volg ik drumles en deze hobby heeft me laten inzien hoeveel energie ik kan halen uit het maken van muziek. Tot slot heb ik een voorliefde voor gezonde voeding, het liefst geproduceerd in onze eigen tuin. Mmmmm!


Ik ben met veel plezier mede-eigenaar van Personal Training Group Uden. Binnen ons team is er de ruimte om jezelf te zijn. Ieder met een eigen karakter, maar wel allen met dezelfde missie, namelijk mensen helpen bij een gezond en vitaal leven waarbij men zowel fysiek als mentaal fit is! Wij zijn een bedrijf met een lokaal karakter met trainers die allen woonachtig zijn in de regio waarin we werkzaam zijn. Doe maar gewoon en maak keuzes waarvan jij gelukkig wordt is onderdeel van onze filosofie. Dit past erg goed bij mijn karakter. Ik voel me dan ook enorm op mijn plek bij Personal Training Group.


Zelf heb ik ooit een ongeval gehad waarna een lang traject van revalideren me te wachten stond. Met goede mensen om mij heen en een sterk doorzettingsvermogen heb ik uiteindelijk weer mijn fysieke doelen mogen bereiken. Ik vind het super mooi en ben dankbaar dat ik deze ervaring nu met anderen kan delen en mensen kan helpen met het bereiken van hun fysieke en/of mentale doelstellingen. Mensen gelukkig maken tijdens je werk is een heerlijke beleving, elke dag weer!”